Tuesday, 4 August 2015

nasehat dari mbah kh. abdulloh langitan

NASEHAT DARI MBAH KH. ABDULLAH FAQIH Rahimahullah (Langitan-Widang-Tuban)

Wong nek ngalami kesusahan, kerepotan-kerepotan, kemunduran, kemunduran ekonomine, ma’isyahe, kesehatane, kegiatane lan liya-liyane InsyaAllah gusti Allah bakal ngeke’i dalan, ngeke’i makhroj tegesi dalan kluar soko perkoro iku mau, lan gusti Allah bakal paring rizqi dlohir bathin, rizqi bathin iku rupo iman, tawakal, nerimo, zuhud, duweni pekerti sing bagus. Rizqi seng dlohir di paringi kebutuane urep rupo papan, pangan, sandang, di ke’i rizqi seng ra kangiro-ngiro tegese gusti Allah paring gampang, kito yo tetep usaha ora koq terus meneng ae ora usaha. Ngaji… di paringi oleh ilmu.
Wong seng gelem netepi istighfar mongko wong mau bakal di wei rizqi seng ra kangiro-ngiro koyo’-koyo’ ra sembodo olehe kangelane golek karo hasile.

No comments:

Post a Comment